Full rulle!

I söndags var jag och Thomas och hämtade hem Leia. -Äntligen
Efter mycket funderande så beslutade vi oss till sist att prova ha hund. Eller Thomas funderade mest.. Eftersom det var hans allergi som var mest osäker. Jag var mest säker. *s* Förra året funderade vi också på hund, men slutade då ut det eftersom att en blandras inte kändes rätt, och uppfödaren kändes inte heller rätt. Tror inte vi kunde hittat bättre denna gång både uppfödare och hund. Allt känns så rätt!

Hämtade alltså Leia i söndags och skrev en massa papper och fick en del råd innan vi åkte hemåt. Lite nervöst och spännande var det ju, och hemvägen kändes väldigt lång. Inte lätt ha en nyfiken och pigg pudelvalp i knä. :) Hemma så var det väldigt mycket att undersöka och hann även i ett obevakat ögonblick (när maken hade order om att passa och jag fixade middag) hann försvinna i ett annat rum och snabb som blixten lägga en "väldoftande" hög på en matta. Gissa vem som fick ta rätt på det? *Hmmm* Kvällen bestod mest av mys och sen när det var dax att sova gick det hur bra som helst. Leia kröp genast in i sitt lilla krypin och kom till ro. Sov hela natten, ville ut halv sex. Duktiga flickan höll sig hela natten från nån "olycka" inne.

Veckan har gått fort. Jag har varit ledig hela veckan, och är ledig fram till 3e maj. Blir massor av tid ute. Där löven är sååå kul när det blåser, alla kuliga pinnar och den förbjudna frigoliten man kan hitta och försöka smaka på. Är verkligen kul när man ser att det går framåt och Leia lär sig faktiskt. Inte ofta det händer "olyckor" inne, lyssnar när vi ropar Leia, haft en massa duster med kopplet som inte är det mest populära vi träffat på. I onsdags var vi och åkte bil, inte så kul, fick gråta lite då. Men mer kul var ju när vi klev in på mitt jobb efter åkturen och alla gummor och gubbar blev så glada över en liten valp, och valpen var lika glad.

Igår var första gången jag lämnade henne hemma, Åkte till jobbet för att skriva lönen. Lite ont i mattehjärtat när jag åkte men när jag kom hem igen så tror ni hon hade brytt sig? Nähä då.. Var lika lugnt som när jag åkte. På kvällen sen fick Leia vara hemma med Thomas medans jag åkte på tjejkväll på stan. Hann inte hem förräns jag var efterlyst på mobilen. Tror de längtade efter mig. :) Senare på kvällen tog vi första badet. Gick oförväntat bra. Inte populärt, och kallt var det..

Nu snöar det och mina föräldrar är på väg..


Liten, mindre, minst....


RSS 2.0