Brrr..!

Fy fan vad kallt det är! Inte lätt att vara människa, och inte hund heller skulle jag tro. Men måste man ut så måste man.. Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Tur man massor av kläder. :) Leia riktigt drar sig för att gå ut i onödan ser jag, så har inte blivit någon längre prommis på ett tag nu. Och inte något heller något bad, så i kväll tog jag tag i den biten.


En lurvas?

 
Foto: Elin Rönnqvist

Long time no seee...

Lilla älsklingen slaktade precis sin favoritboll. SUCK! Och hon är inte så liten längre, börjar ju vara en stor dam kan jag tycka. Men är inte första gången nånting slaktas av hennes egna saker, och förmodligen inte den sista heller..

Dagarna, veckorna, månaderna rullar bara fram. Händer för mycket helt enkelt. I mitt liv innebär det ett nytt jobb på 3 månader, sen vet jag inte igen vad som händer. Denna trygghet när man är tillsvidare anställd åt Piteå kommun alltså... *ironi* Inte konstigt man tappar lusten för det mesta.
Och för Leia då? Ja det är så att jag nog försummat hennes träning en del. Blir mest prommisar och lek. Vet helt enkelt inte vad jag ska hitta på, tips mottages gärna! Vi har ivf hunnit gå vardagsvårds- och klippkurs en helg. Leia skötte sig exemplariskt och drog sig undan till och med i ett annat rum när hon blev trött. Men om jag lärde mig och blev klokare är ju en annan sak. *s*  Förhoppningsvis är det ju så..



Oj vad vi längtar till sommaren. Och slippa alla dessa snöklumpar som fastnar överallt i pälsen. :(


RSS 2.0