Åååh..

Tittar på gamla kort och filmer.


Att lilla hjärtat varit så liten.

Skakar liv i bloggen igen.

Vet ni, jag har världens underbaraste hund? Är nu jag får lönen för allt slit och all träning jag sysslat med under åren. Är nu resultaten börjar märkas och vi har kul ihop. Visserligen har vi haft kul förut också, men inte som nu. :) Några kurser senare.. *s*

 Rallylydnad är något utav allt vi tränat, kul men hittar inte så många "kompisar" som utövar detta. Och vad jag fattar finns det inte en endaste tävling här uppe i norr. Så antar de flesta tänker att varför träna när det inte finns tävling?

 Agility däremot är hur kul som helst! Började med en nybörjarkurs hos Hundvis hundskola för att prova på.. Blev inbjuden med Piteå agility att träna och på den vägen är det, vi är fast! Har bara hunnit med 3 st träningar med dem, sist gick det så bra och Leia skötte sig snyggt. Så en av de övriga frågade när vi skulle börja tävla!! ÖÖH... Njae alltså vi är ju nybörjare var mitt svar. *s*  Då har hon lärt sig fort tyckte hon.. oh så stolt jag blev! ;o) det var ju trots allt en klass 3 bana vi tränade på den kvällen, och vi tog oss igenom hela banan med fart. Nu längtar vi till söndag och hoppas på att vi tränar på en klass 1 bana så vi får se hur en sån är. För hittills har det varit klass 3 på alla träningar iom att de flesta är några år före i träning än oss, men vi är inte ensamma ""nybörjare".

Utställning då.. Ja vi får se hur det blir med det denna sommar. Vi sparar pälsen så får vi se helt enkelt. Vill, men när man inte fixar det helt själv kan det vara svårt att få till..




RSS 2.0